Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-10-19

U9-es csapatunk első mérkőzéseit játszotta, míg U13-as leányink folytatták menetelésüket a bajnokságban.

Hataláné Virág Erzsébet értékelt:

Hétvégén kisebbek/U9 /és nagyobbak /U13 /is szerepet kaptak a bajnokságban. A kicsik életük első bajnoki mérkőzésére készültek, így természetes volt a megilletődöttség. Ráadásul rögtön egy olyan csapattal kezdtek, akiken látszott, hogy nem most kezdtek kézilabdázni, mint nálunk a legtöbben. Mindent szoknunk kellett, a pályát,a kaput,a szabályokat,a nézőket. Beleszaladtunk egy vereségbe, viszont a második meccsen már sokkal felszabadultabban játszottunk, igaz az ellenfél is könnyebb volt, itt már bátrabban mentünk előre,hátul pedig igazán harcosak voltunk. Így rögtön az első győzelmet is sikerült begyűjteni. Természetesen ebben a korban az eredmény kevésbé fontos, de jó volt látni a boldog tekinteteket.

Vasárnap az U13-as lányokon volt a sor. Igazán egyik meccsel sem vagyok, elégedett, az elsőn a védekezés,a másodikon a támadás nem sikerült igazán. A VAMA csapatával kezdtünk, ötletes, olykor gyors támadásokat vezettünk, viszont nagyon sok gólt kaptunk,annak ellenére,hogy tudtuk,kikre kell figyelni. Azért 8 góllal nyertünk és ezért gratulálok a lányoknak. A második meccs tétje az volt, hogy az első kör után ki szerzi meg a második helyet a kimagaslóan legjobb MALÉV mögött. Ez sajnos a Csepelnek sikerült, védekezésben és kapusteljesítményben felülmúltak bennünket. Az első félidőben semmi nem jött össze, nagy hátrányba kerültünk. A másodikra aztán összekaptuk magunkat, de csak kozmetikázni tudtunk az eredményen. Az eddigi teljesítményért viszont jár a gratuláció.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide