Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Két küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl!


Közzétéve: 2017-04-10

Kedves Szurkolók, Látogatók!

2017.04.08-án U10-es fiú csapatunk két mérkőzést játszott az utolsó előtti fordulóban a Kruj Iván Sportcsarnokban.

Erdős Dávid értékelt:

Személy szerint nagyon vártam ezt a hétvégét, mert két jó képességű ellenféllel nézhettünk szembe.

Az első mérkőzést a Tempo KSE csapatával játszottuk. Sajnos mikor először kerültünk össze velük, nagyon megtűzdelt csapattal kellett felállnunk ellenük és ki is kaptunk. Szerencsére most mindenki egészséges volt és harcra kész.

A mérkőzés eleje borzasztóan szoros játékot mutatott. Sokat hibázott minkét csapat támadásban és védekezésben is. Kapkodtunk, nem mellesleg lassan is vittük fel a labdákat így a Tempo fel tudta venni embereinket, és sok megállító faultot adott nekünk. Az első félidő végén támadtunk a vezetésért, de sajnos ziccert hibáztunk, hoztak ránk egy kontrát és góllal fejezték be a támadást. Így a félidő 7-6 volt a Sárgamezes csapatnak.

A mérkőzés elején is lehetett érezni, hogy jobbak vagyunk ellenfelünknél, csak az volt a kérdés ez időben mikor mutatkozik meg. A fiúk megfogadták tanácsaimat a félidőben. Gyorsabbak voltunk elől, keményebbek hátul. A fordulópont a második félidő felénél jött el, amikor is átvettük a vezetést és 3-0-s rohamot indítottunk. Utána minden gólunkra válaszolt ellenfelünk, de ami az első félidőben megtörtént a másodikban már nem. Háromgólos vezetésénél támadhattunk és gyönyörűen fejeztük be a támadást. Így a mérkőzés vége Tempo KSE – HORT S.E. 13:17 !

A második meccset a Kispest csapatával játszottuk. Tudtuk, hogy kemény ellenféllel kerülünk szembe. Nagyon kemény védekezésük van, erre kellett válaszolnunk elől és hátul is. A mérkőzés első félidejét tökéletesen egy szóval tudom jellemezni mindkét csapat szempontjából, ami a , Szétszórtság. Mindkét csapat kereste a labdát. Az egyének sokszor vezették be félpályánál három ember közé a játékszert, ami eladott labdákat, lépéshibákat, és egy kis labdarúgást eredményezett. Ezt jóformán a az első félidő legvégéig csináltuk. Szerencsére a kapusteljesítmény jó volt, így sok ziccert és átlövést hárítottunk. Félidő 6-6

A második félidőben ismételten csak dicsérni tudom a csapatomat. Elől és hátul is jobbnak bizonyultak ellenfelüknél. Sok labdát szereztek és keményen védekeztek. Támadásban szellemesek és gólerősek voltunk. Átvettük a kezdeményezést és most picit hamarabb kapcsoltunk. Minden téren feljavultunk és az egyéni teljesítmények is kiválóak voltak.

Végeredmény: Kispest- HORT 10-14

Összességében nagyon boldog voltam, mert nagyon fontos és jó dolognak tartom, hogy hátrányból tudunk nyerni. Már ennyi idős korban tudatosul a srácokban, hogy kezdő sípszótól utolsóig kell megküzdeni a győzelemért. Kapustól a mezőnyjátékosokig mindenki egységesen akarja a közös sikert. A mérkőzés végi körtáncok pedig remélem, állandósulnak,  Remélem, most már lesz olyan meccs , ahol az elejétől a végéig mi irányítunk, és nagyobb különbséggel tudunk nyerni.

Gratulálok csapatomnak a Szombati győzelmekhez. Büszke vagyok rájuk!


Forrás:


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide