Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

U10 Kisikolásbajnokság!


Közzétéve: 2017-12-05

Kedves Látogatók!

U10-es csapatunk szombaton játszotta az Őszi szezon utolsó két mérkőzését.

Erdős Dávid értékelt:

2017.12.03-án szombaton játszott két mérkőzést. Először az Elektromos Budapest csapatával mérkőztünk. A srácok nagyon fegyelmezetten és pontosan játszottak. A védekezésünk extra keménynek bizonyult az első játékrészben, amit a félidei négy kapott gól hűen tükröz. Támadásban a beállónkat jól használtuk ki, volt, hogy túlságosan is rá orientálódott a figyelem és ebből voltak pontatlanságok. A visszafutás és a félpályás megállító faultok miatt visszarendeződésünk, gyors volt, amiből agresszív letámadásokat kezdeményeztünk. Ellenfelünket sokszor becsapdáztuk, ez náluk eladott labdákat és technikai hibákat eredményezett, ebből gyors indítás és kontragólokat lőttünk. A második félidőben is tudtuk tartani magunkat, így ötgólos győzelmet arattunk. A második félidő egyetlen negatívuma a védekezésben való lábmunka hiánya. Ami miatt ellenfelünk kétszer annyi gólt lőtt, mint az első periódusban. Ennek ellenére a támadások jól működtek, így a végeredmény 17-12-es HORT S.E. győzelem.

A második mérkőzésen csapatunk a MAFC gárdájával játszott. Ellenfelünk erejét nem tükrözi hűen az eredménylistája. Masszív, gyors fiatal csapattal álltak ki ellenünk. A fiúknak a mérkőzés előtt elmondtam, hogyha félvállról veszik őket, könnyen beleszaladhatnak egy szoros végjátékba. Sajnos ennek ellenére rosszul kezdtük a mérkőzést. Védekezésünk puha volt és nem pörögtünk kellő hőfokon. A MAFC 3-0-val bekezdett, amire csak később tudtunk válaszolni. Ezután helyre került minden a fejekben és kezdtünk magunkra találni. A félidőre 8-4 állt az eredményjelzőn a mi javunkra. A második félidőben ismételten bealudtunk kicsit, ellenfelünk elkezdett zárkózni. Majd ismételten feleszméltünk, ami okán, lefutottuk ellenfelünket és könnyű gólokat lőhettünk. A végeredmény 16-11 a javunkra.

Hosszú szezon áll mögöttünk, amiben nem hátráltatott bennünket se betegség, se sérülés. A csapat nagyon egyben van és jó látni, hogy a gyerekek mennyire szeretik ezt a sportot. Képesek mindent megtenni egymásért a pályán és ez nagy pozitívum.

Az őszi mérlegünk hat mérkőzés, öt győzelem és egy olyan döntetlen, ami miatt egy egész csarnok felrobbant.

A tavasz sokkal nehezebb lesz. Játszunk az erősebb csapatokkal, akiket reményeink szerint, idén már megszorongathatunk, és olykor-olykor meglephetjük őket.

Csak elégedettségről beszélhetek, mert a nem hivatalos eredménytáblán a 18 csapatból az előkelő 3. pozícióval fordulhatunk.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide