Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-05-02

Kedves Látogatók!

2017.04.29-én U12-es fiú csapatunk két mérkőzést játszott az Alsóházi rájátszás utolsó előtti fordulójában.

Az ellenfelünk a csoportot vezető ASI DSE és a KÖRT HVSE volt.

Csoportunkban, az ASI-val, legutóbb is jó meccset játszottunk, ott döntetlent értünk el.

A csapatok nagyon sok technikai hibával játszottak az első félidőben. Eladott labdák, lépéshibák, jellemezték az első 20 percet. Ez a lőtt gólokon is látszott. A félidő 3-3 volt. Aztán jött a kaotikus végjáték. Mindkét csapat felébredt a reggeli bemelegítő első félidő után. Szebbnél szebb megoldásokat láthattunk és nagyon kemény védekezést, minkét oldalon. Támadásainkat jó százalékkal használtuk ki és rendre eredményesek tudtunk lenni. Ellenfelünk begyújtotta a rakétákat és zsinórban három gólt lőtt, amire nem tudtunk válaszolni. Így 6-9-et mutatott az eredményjelző. Nem törtünk össze és volt lelki erőnk felállni. Nyolc perc alatt egyenlíteni tudtunk. De egy hétméterest kapott a másik csapat, amit értékesített. (11-12) Itt nem egyszer labdát tudtunk szerezni, de a kapkodás miatt gyorsan el is adtuk azt. 40 másodperccel a vége előtt hétmétereshez jutottunk. Sajnos kapufára lőttük a labdát.

KÖRTE HVSE – HORT S.E.

Ezen a mérkőzésen a kisebbekből álló sorral kezdtünk. Tudni kell, hogy ellenfelünknél nagyon magas és jó fizikumú gyerekek játszanak, akik ellen nagyon nehéz védekezni és egyben támadni is. Jól kezdtünk. Védekezésben tudtunk faultolni és támadásban szép megoldásokkal vetettük észre magunkat. Sajnos utána átgázoltak rajtunk, így jól jött a sorcsere. Idősebb játékosaink felvették a kesztyűt és elkezdték ledolgozni hátrányunkat. A félidőre 12-8-ra felzárkóztunk. A második félidő képe ugyan olyan volt, mint az első és a gólkülönbség is megmaradt a csapatok között. 20-18.

Összességében elégedett vagyok azzal, amit a fiúktól láttam. Picit több koncentrációval és odafigyeléssel, mind a két mérkőzést hozni lehetett volna. A végjátékban javulnunk kell mindenképpen, de nem lehet haragudni a fiúkra, mivel szívüket-lelküket kitették a pályára és az utolsó sípszóig küzdöttek.

Nagyon büszke vagyok rájuk!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide