Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-11-21

Kedves Látogatók!

2017.11.19-én U14-es fiú csapatunk két mérkőzést játszott. Az ellenfelek a KÖRTE HVSE és a Kispest NKK volt.

A mérkőzéseket Koncsek Rita ( Peti anyukája) és Koncsek Péter az U14-es csapat átlövője értékelte:

A Körte közel egyórás késése ellenére is lassan ébredtek fel az U14-es fiúk. A meccskezdés csúszott, és csak 15-15 perces volt az első vasárnapi mérkőzés. A Körte valószínűleg a buszban melegített, a HORT U14-esei pedig a pályán, mégsem sikerült nyerniük, de a fejlődés látható. A kitartó munka hamarosan győzelmet is hoz – érveltek a szülők a pálya széléről.

Kispesttel a délutáni órákban küzdött meg a Hort U14-es csapata, itt már nagyobb lendületet tudtak venni a fiúk. Talán olyan pillanata is volt a meccsnek, amikor döntetlent volt az állás. A végén ment el a meccs, hogy elfáradtak-e vagy lélekben adták fel azt nem lehet tudni. A koncentráció hiányzott a csapatból – mondta a 27-es játékos Koncsek Péter. A legnagyobb hibák az eladott labdák voltak, amiből az ellenfél kontratámadásokat hozott, de a védekezésben jók voltunk. Főleg középen teljesítettünk jól, a szélen sokszor szétesett a védekezésünk. Bátrabban kellene játszanunk – tette hozzá Péter.

Erdős Dávid (a Csapat edzője) így látta a két mérkőzést:

Az első mérkőzésen a KÖRTE csapatát fogadtuk a korai órákban. A melegítést időben kezdtük, de ellenfelünk sajnos késett, így később kezdődött a mérkőzés. Egy eltolt zavaró védekezéssel próbáltuk meglepni a másik gárdát, ami az elképzeléseknek megfelelően, sikerült. Az első félidőből szorosnak mondható háromgólos hátránnyal mehettünk pihenőre. Ezután minden szétesett. Támadásban egyénileg próbáltunk érvényesülni és védekezésben is magára hagytuk társainkat. Az eladott labdákból a KÖRTE gyors lerohanásokat-kontragólokat lőtt, amiket ha elkerülünk szorosabb végjátékba mehettünk volna. Így a vége 7-15-ös vereség lett.

A Kispest elleni mérkőzést a fiúkkal együtt bizakodva vártuk. Az előző forduló óta eltelt idő alatt a sok edzés és gyakorlás hatását lehet érezni, de még mindig sok a hiányosságunk. A mérkőzést, elejét elég jól kezdtük egyből két góllal. Ezután a csapatok fej-fej mellett haladtak. Sajnos ellenfelünk átvette a vezetést és csak rohanni tudtunk az eredmény után. Olyan fontos szituációkban hibáztunk, amiben nem szabad. Tologattuk a felelősséget és mindig a másik megoldó képességére hagyatkoztunk miközben, fel kellett volna vállalni a pofonokat és a gyors ellentámadásokkal folyamatos nyomást gyakorolni ellenfelünk védekezésére. Ezt a mérkőzést sima húzásokkal és egy két jó egyéni teljesítménnyel meglehetett volna nyerni, még úgy is, hogy nem mi voltunk az esélyesebb csapat.

Sok munka áll még előttünk, amit hogyha kellő alázattal és jól végeznek a srácok, annak előbb-utóbb meg lesz az eredménye.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide