Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Vörösváron vendégeskedtünk!


Közzétéve: 2017-04-03

NBII Férfi Felnőtt csapatunk vasárnap a Pilisvörösvár vendége volt.

Takács Tamás a fiúk edzője írt beszámolót:

Bizakodóan álltunk a mérkőzéshez, a múlt hétén mutatott játék és a héten elvégzett edzésmunka miatt. Sajnos, az egyik alapemberünk szombaton sérülést szenvedett így nem tudta segíteni csapatunkat.

Az első játékrészben kapkodva, bátortalanul, küzdeni akarás és lelkesedés nélkül játszottunk, védekezésben és támadásban is. Így az eredményjelző az első félidő végére 22-13 –at mutatott.

A második félidőben taktikát váltottuk és 10 perc elteltével a 4 gólos különbségért támadtunk. Ezek után a játékvezetői hibákról szólt a maradék idő. 6 percig voltunk folyamatosan ember hátrányban, volt, hogy kettővel többen voltak a Vörösváriak. 3 percen belül 2 piros lappal lettünk gazdagabbak és teljesen szétestünk. A vége 39-30.

Egy lelkes, motivált és legfőképp győzelemre éhes csapatott szerettem volna látni, de ezeknek az ellentéte valósult meg. Kevés játékoson láttam azt, amiből a múlthéten az egész csapat jelesre vizsgázott, a küzdeni akarást. Sajnos, nincs olyan keretünk, hogy sérült és gyengébb formában lévő játékosokat csapatmunka nélkül pótolni tudjunk. A fegyelmezettségen és főleg a hozzáálláson változtatni kell, ha eredményesek szeretnénk lenni!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide