Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-04-26

Kedves Szurkolók, Látogatók!

Felnőtt NBII-es csapatunk és NBII-es junior csapatunk is pályára lépett a hétvégén.

A csapatok edzői értékeltek.

Takács Tamás a felnőtt csapat edzője:

Szombaton, a dobogóért küzdő VSK Tököl csapatát fogadtuk. Ősszel egy szoros félidő után 8 gólos vereséget szenvedtünk idegenben.

Jól kezdtük a mérkőzést, a félidő közepére 3 gólos előnyünk is volt, amit a Tököl egalizált a végére, így 14-14-es állással fordultuk. A második játékrész első 10 percében még mi irányítottuk a mérkőzést ezek után sikerült a Tökölnek ritmust váltania és átvenni a vezetést. Mennünk kellett az eredmény után. A végjátékra nem tudtunk megújulni így 29-26-os vereséget szenvedtünk.

Összességében elégedett vagyok a játékosokkal, aki pályára lépet, mindenki hozzá tette a maximumot. Végjátékban javulnunk kell, mert már nem az első mérkőzés ahol alul maradunk. Ziccereinket nagyobb százalékban kell értékesítenünk, kiemelném kapusaink teljesítményét, akik fordulók óta bravúrosan védenek.

Erdős Dávid a junior csapat edzője:

A Tököl csapata ellen léptünk pályára szombaton. Az őszi fordulóban sajnos ötgólos vereséget szenvedtünk, egy pocsék játékkal. A fiúkban benne volt ezen a napon a győzelem. Ehhez méltóan kezdtük is a mérkőzést. Kevés gólt kaptunk ellenben sokat lőttünk. A Tököl próbált kapaszkodni, de mindig jókor tudtunk megújulni és gólokat közé tenni.

Összességében elégedett voltam a fiúk mutatott játékával. A ziccerek kihasználásán, ha tudnánk még javítani nagyobb gólkülönbséggel is nyerhetnénk.

HORT S.E. – Tököl 31 - 26

Gratulálok a fiúknak!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide