Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

III. HORT leány felkészülési torna


Közzétéve: 2018-01-27

Kedves Látogatók!

Már harmadik alkalommal rendezi meg egyesületünk a HORT felkészülési tornát, amire minden évben szép számmal érkeznek csapatok. A szombati napon a leány csapatoké volt a főszerep ahol U10-ben és U13-ban is képviseltettük magunkat.

Hataláné Virág Erzsébet értékelte a lányok teljesítményét:

Az U10-es lányok kezdték a tornát, és mint első meccs kicsit döcögősen indult. Hozzátenném, ez a csapat nem szerepel a bajnokságban, ebben a formában most játszottunk először együtt. A Pénzügyőr szívós ellenfélnek bizonyult, de a második félidőben már összeállt a védekezés és a támadások is eredményesek voltak, néha igazán szép befejezéssel. A következő ellenfél az Emericus volt, ők egy viszonylag új társasággal jöttek, így több lehetőséget tudtam adni azoknak, akik nálunk is kevesebbet szoktak játszani, illetve most kezdték a kézilabdát. Örülök neki, hogy éltek ezzel a lehetőséggel.

Az U13-as csapat a VAMA-val kezdett, az átlövőiket ezúttal sem sikerült teljesen kikapcsolni, de lerohanásaink jól sikerültek, a kapusaink jó napot fogtak ki, és akadt egy-két kiemelkedő egyéni teljesítmény. A BVSC kicsit nehezebb diónak bizonyult, de végig kézben tartottuk a meccset és ezt is sikerült megnyerni, ha nem is szép játékkal, de nagyot küzdve. A jó egyéni teljesítmények mellet hiányolom azokat a keresztmozgásokat, befutásokat, amiket edzéseken gyakorolunk. Összességében mindkét csapatnál jól szolgálta a felkészülést a torna, sok ilyenre lenne szükség. Köszönjük a lehetőséget,a többi csapatnak sok sikert a bajnokságban!

Minden együttesnek köszönjük a részvételt és gratulálunk csapatainknak a 100%-os mérleghez.

További sikeres felkészülést az összes csapatnak!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide