Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

U8 Kalocsán!


Közzétéve: 2017-04-10

A Legkisebbek Kalocsán játszottak!

Elérkezett az U8-as Sulikézi fesztivál második köre, amire a gyerekek sok-sok edzéssel készültek.

Izgatottan várták az utazást. Röpke három órás buszozást követően megérkeztek picit fáradtan, de nagyon lelkesen.

Egy hosszabb átmozgatást követően már pályára is léptek. Az ÖSKÜ csapata volt az ellenfél. Nagyon sok labdát szereztünk, de sok ziccert ki is hagytunk. Védekezésben néha nem léptünk fel kellő határozottsággal. Ellenfelünknél zömében 3. osztályos gyerekek játszottak, míg nálunk elsősök. De ez az akadályt is jól vették. A legkisebbek szép cselekkel vetették észre magukat. Sajnos az eredményjelző kezelését, újságolvasó fiatal barátunk kicsit hanyagolta, így három találatot nem jegyzett be hozzánk így a végén egygólos vereséget szenvedtünk.

A második mérkőzésre ugyan azzal a csapattal kellett játszanunk, mivel a szervezők nem vették észre, hogy ismételt párosítást írtak a táblázatba.

Így revansot tudtunk venni az ellenfélen. Minden tekintetben az ÖSKÜ fölé nőttünk. Labdaszerzéseink után könnyű gólokat szereztünk és a cselek után szép befejezéseket, eszközöltünk. Védekezésben volt sok megállító faultunk és a kis Sami is bravúrt bravúrra halmozott.

ÖSKÜ- HORT 11-14

Örülök, hogy a gyerekek jól bírták az utazást és ilyen ügyesen szerepeltek az újabb fordulón. Két évvel idősebbekkel szemben, már most megállják a helyüket. Ez később hasznunkra válik és tudjuk kamatoztatni. Minden fiú nagyon boldog volt a második mérkőzés után.

Gratulálok Nekik, nagyon büszke vagyok rájuk!
Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide