Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Két Győzelem, az U12-es alsóházban


Közzétéve: 2017-04-04

Kedves Szurkolók, Látogatók!

2017.04.02-án U12-es fiú csapatunk két mérkőzést játszott az Építők Sporttelepen.

Erdős Dávid értékel:

Vasárnap a Mikolik SS volt az ellenfelünk és a HORT S.E. II.

A Mikolik csapata vezeti az alsóházi rájátszást, de titkon reméltem, hogy egy jó mérkőzést tudunk velük játszani. Jól és lendületesen kezdtünk, nagyon szép megoldásokat csináltunk támadásban. A védekezésünk ekkor még nem volt az igazi. Sokszor nem figyeltünk a befutóra és elváltottunk ellenfelünk keresztmozgásainál. Ennek ellenére fej-fej mellett haladt a két csapat. Az első félidő utáni pihenőre egygólos hátrányba kerültünk. Ezt ledolgoztuk viszonylag hamar, két és fél perc kellett hozzá. Jött egy hosszabb hullámvölgy, amiből nagyon nehezen másztunk ki. Két góllal ment ellenfelünk, amikor egy varázsütésre megváltozott minden. Kiegyenlítettünk, védekezésünk felkeményedett, a fiúk belehajszolták magukat a jó teljesítménybe. A másik csapat két beállós játékkal próbált minket feltörni, de a srácok gyönyörűen abszolválták a szituációkat és hibátlanul, pontatlanságra kényszerítették a Mikolik csapatát. A végjáték nagyon nehézkes volt. Döntetlen állásnál időt kértek a túloldalon. A fiúknak azt adtam utasításba, hogy türelmesen védekezzenek, és ha megszerezték a labdát utána lassú lefolyású támadást vezessenek, kétszer háromszor faultoltassák magukat. Ez meg is történt és egy szélső góllal átvettük a vezetést. Utána megszereztük a labdát, ismételten támadhattunk. Volt hátra másfél perc, amikor is, egy gyönyörű egy-egy-es cselnek köszönhetően hétmétereshez jutottunk. Ezt értékesítettük és egy nagyon szoros, nagyon szép meccsen tudtuk bezsebelni a két pontot.

Mikolik SS- HORT S.E. I. 15-17

A Második mérkőzésen a HORT II csapatával játszottunk:

Itt mindenki sok játéklehetőséghez jutott. Szerettem volna, ha minden gyermek bebizonyítja, mire képes a pályán.

Az elején egyből két kapott góllal nyitottunk. Aztán felébredtünk és lassacskán átvettük a vezetést. Jól védekeztünk és a kontratámadásokat is jól vezettük le. A HORT II. az első félidő felére már elfáradt és könnyű gólokat lőhettünk. A pihenőre 9-4-es vezetéssel mehettünk. Ellenfelünk jól kezdte a második játékrészt, zsinórban 3 gólt kaptunk. felzárkóztak 9-7re. Ezután nem engedtünk nekik. 10 lőtt gólunkra egyel sem tudtak válaszolni. Így 19-7-re megnyertük a mérkőzést.

HORT S.E. I- HORT S.E. II 19-7

Büszke vagyok a fiúkra. Ebben az évben a legkiemelkedőbb teljesítményt, ezen a napon nyújtották. Mindkét meccsen maximálisan koncentráltak és jól is játszottak. Gratulálok nekik!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide