Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Nagy Csata a Pályán!


Közzétéve: 2017-03-28

Kedves Szurkolók, Látogatók!

Szombaton az NBII Férfi Felnőtt csapatunk a Dunaharaszti MTK-t látta vendégül.

Takács Tamás értékelt:

Ősszel 9 gólos vereséget szenvedtünk a Haraszti otthonába, ennek ellenére bizakodóan álltunk a mérkőzéshez.

Az első játékrész 15. percéig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A félidő második felére védekezésünk össze állt, ami mellé jó kapus teljesítmény párosult. Több támadást kivédekeztünk, beállót semlegesítettük, labdákat szereztünk és gyorsan tudtunk támadásba átfordulni, amiből könnyebb, gyors gólokat szereztünk. Így a szünetre 15-11-es vezetéssel mehettünk. A második félidő elején jött a mondhatni már szokássá vált hullámvölgyünk. 5 perc leforgása alatt ellenfelünk egy 0-4-es periódust produkált, amivel egalizálta az eredményt. Folytatásban a vendégcsapat nagy nyomás alá helyezett minket, volt mikor a vezetést is megszerezték, de tudtunk ritmust váltani és gólokkal válaszolni a presszióra.

A végjátékban 28-28-as állásnál nem tudtunk gólt szerezni, a Harasztinak még volt ideje egy támadásra, aminek a végén, egy vitatható 7 métereshez jutottak és értékesítették. A végeredmény 28-29. Összességében elégedet vagyok a csapat teljesítményével, fegyelmezettségével,a küzdésével, akarásával. Nem szabad elkeserednünk. Folytatjuk tovább az elkezdett munkát, a hátralévő fordulókban megpróbálunk minél több pontot szerezni.

Hajrá HORT S.E.!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide