Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Az év utolsó mérkőzését játszotta Női csapatunk!


Közzétéve: 2017-05-22

NBII-es női kézilabda csapatunk szombaton a Tolna KC csapatát fogadta hazai pályán.

Erdős Dávid értékelt:

A 2016/2017-es bajnoki szezon utolsó mérkőzését játszottuk szombaton.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. A húzásokból viszonylag könnyű gólokat tudtunk szerezni, és ellenfelünk is sok labdát elszórt. 4-3-as vezetés után viszont ellenfelünk erőre kapott és a gyors lerohanásainak köszönhetően kétgólos vezetésre tettek szert. Ezután időt is kértünk, rendet raktunk a fejekben és 2 percen belül át is vettük az irányítást. (7-6) Ezután egy-egy gyors gólváltás következett. A szerezett labdákkal nem volt probléma, de a kapkodás és a gyorsan befejezett támadások reményében elindított kontráink vagy labdavesztéssel, vagy labdatechnikai hibákkal, lépéshibákkal végződtek. Olyan két perceket kaptunk, amik teljesen elkerülhetőek lettek volna. Emberhátrányban nem adtuk be a derekunkat, egy két szép megmozdulással észrevetettük magunkat és zárkóztunk. A félidőben 11-14-re vezetett a Tolna.

A második félidőben akadozott a játék és bizonytalan támadások tömkelegében szórtuk el a labdákat. Itt fontos szituációkban ziccereket és hétmétereseket hibáztunk. Ez meg is bosszulta magát, így hatgólosra duzzadt ellenfelünk előnye. Az 53. percben védekezést váltottunk, amiből gyorsan elkezdtünk zárkózni. Szép, gyors támadásokat fejeztünk be eredményesen és a védekezés is olyan hőfokon működött, aminek az első perctől látszania kellett volna.

Végeredmény: HORT S.E. – Tolna KC 24-26

Végezetül, szeretném megköszönni a lányok munkáját és megdicsérném őket a küzdeni tudásukért. Az edzésmunkájuk kisfogástalan volt és a hozzáállásuk is. Az év legfontosabb mérkőzésen nem remegett meg a kezük és igazi csapatként játszottak, de ezt elmondhatom az összes többi meccsről is.

Gratulálok nekik!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide