Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-11-14

U10-es csapatunk hétvégén két mérkőzést játszott a korosztályos bajnokság második játéknapján. A BVSC-Zugló és a Csanádi volt a HORT S.E. két ellenfele.

A mérkőzést, Bodori Márk, csapatunk irányítója, így látta:

"Az első meccset a BVSC ellen játszottuk. Nagyon kemény és durva meccs volt, erre nem számítottam. Egyáltalán nem voltak sportszerűek. A beállónkat ès engem is többször próbált fellökni az irányítójuk. Amikor kicseleztem és lefutottam az irányítójukat, hátulról sikerült is nekilöknie egy másik játékosnak. Akkorát estem, hogy a meccs utolsó pár percében már nem is tudtam játszani. A beállójuk két sárga lapot is kapott.(ami nem tudom, hogy történhetett,mert az első sárga után a következő büntetés a két perc) Mi végig sportszerűen játszottunk, az utolsó pillanatban sikerült egy szabaddobásból kiegyenlítenünk. Így a meccs vége döntetlen lett. Ezen a meccsen a legjobban szerintem a beállónk, Őrlős Dani játszott. Ő szerezte az utolsó, legfontosabb gólunkat is."

" A második meccset a Csanádi ellen játszottuk, nagyon jól éreztem magam. Szerintem mi is és az ellenfél is nagyon jól játszott. Kicsit sajnáltam őket, mert az előző meccsük közvetlenül a miénk előtt volt. Az irányítójuk egy egész órán keresztül játékban volt. A csapatunkban vannak olyanok, akik most kezdtek el csak játszani. Ők is nagyon jók voltak, volt aki gólt is szerzett. A végén két góllal nyertünk és szerintem meg is érdemeltük, hogy megnyertük a meccset. A kapusunk is nagyon jól védett, neki is nagy része van abban, hogy nyerni tudtunk. Nagyon jó érzés, hogy veretlenek vagyunk. Imádok kézilabdázni, a legjobb csapat a miénk, nagyon jó barátok vagyunk!"

Szülői értékelés a mérkőzésről:

BVSC-Zugló elleni mérkőzés:

Csapatunk álmosan kezdte az első mérkőzést, amit az ellenfél kihasznált és több gólos előnyre tett szert. A ziccerig mi is többször eljuttattuk a labdát, de értékesíteni nem sikerült ezeket. Az első félidő közepére kezdett összeállni a csapat, ami az eredményben is megmutatkozott. Sikerült egyenlítenünk, de fordítani nem tudtunk, így végig hátrányban kellett játszanunk. Az ellenfél több játékosa is szabálytalanul, kifejezetten agresszív játékkal ellensúlyozta ez egyértelmű technikai hátrányt. Ez a koncepció sajnos bevált, mert több sárgalap és kiállítás ellenére is tovább őrölte fiaink idegeit, amely csatában alulmaradtunk és így az irányító játékosunkat a második félidő hajrájára elvesztettük. Szerencsére beállósunk jó fizika és mentális állapotban volt az első félidő felétől szórta a gólokat. A mérkőzés végén egy újabb szabaddobásnál kiváló helyzetfelismeréssel a kaput vette célba és így sikerült a mérkőzés vége előtt kiegyenlítenünk és ezt az eredményt a dudaszóig tartanunk.

Csanádi elleni mérkőzés:

A mérkőzést magabiztosan kezdtük és rögtön magunkhoz vettük az irányítást, amit szinte a mérkőzés teljes egészében meg is tudtunk tartani. Ellenfelünk a második mérkőzését játszotta pihenő nélkül, így a fizika fölényünk egyértelmű volt. Sajnos a játékunk hullámzó volt és így az ellenfélnek sikerült kiegyenlíteni. A meccs végig jó iramban folyt, de néha érthetetlen átadások miatt az ellenfelet többször is helyzetbe hoztuk, amit ők jellemzően értékesítettek is. A második félidőre összeszedettebben játszottunk és végre a széleket is játszattuk ahol az új játékosok is meg tudták mutatni mire képesek. A hullámzó teljesítmény a mérkőzés végére egy jól kiegyensúlyozott és csapatának minden tagjára támaszkodó játékká fejlődött, ami a végeredményben kétgólos különbséget jelentett.

Csapatunk négy bajnoki mérkőzés után, veretlenül várja a következő fordulót.

Köszönjük az értékelést Márknak és Szüleinek.

A fiúknak meg csak így tovább!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide