Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogató!


Közzétéve: 2017-10-03

Egy vereség, egy győzelem!

U13-as lány csapatunk hétvégén a Malév-al és a XVI. ker. KMSE-vel játszott mérkőzést.

Hataláné Virág Erzsébet értékelt:

Az U13-as lányoknál a második forduló következett, rögtön a mezőny kimagaslóan legjobb csapatával, a MALÉV-val kezdtünk. A legutóbbi két meccs ellenük elég biztató volt, szerettem volna most is egy szorosabb mérkőzést. Erre 10 percig volt esély, aztán fokozatosan szétestünk. A védekezésben semmilyen összhang nem volt, a támadásokat elkapkodtuk, sok technikai hiba és labdaeladás jellemezte a csapatot. A rendkívül gyors ellenfél pedig könnyű gólokat szerzett. Ezúttal a kapusoknak sem sikerült hozzátenni a meccshez.

A második meccs sem ígérkezett könnyűnek, egy viszonylag alacsony, de annál ügyesebb XVI.ker.KMSE várt ránk. Azonban már az elejétől sokkal fegyelmezettebbek voltunk, a védekezés kimondottan tetszett, időben ütköztünk, zártunk össze, besegítettünk egymásnak. A támadás továbbra is a sok technikai hibáról szólt, de mindig volt valaki, aki továbblendítette a csapatot. A győzelemnek örülünk, de rengeteg munka vár még ránk.

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide