Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2018-11-06

U14-es fiú csapatunk két mérkőzést játszott a hosszú hétvégén.

Takács Tamás értékelt:

November első hétvégéjén U14-es mérkőzéseket játszottunk a Kruj Iván Sportcsarnokban. Vasárnapi ellenfeleink a Kézisuli Alapítvány Bp. és a Csepeli KSE csapatai voltak.

Az első fordulóban egy nagyon szoros mérkőzésen 2 gólos vereséget szenvedtünk a Kézisuli ellen. Nehéz és kemény mérkőzésre számítottunk.

A mérkőzést nagyon jól kezdtük, főleg védekezésben, de támadásban is jó megoldásokat választottunk. Védekezésben nagyon sokat ütköztünk, tördeltük ellenfelünk játékát. Ellenfelünk befejezéseit próbáltuk a két szélre irányítani, ezzel megkönnyítve kapusaink dolgát. A szélről visszajövő labdákat pedig becsapdáztuk ez eladott labdákat és technikai hibákat eredményezett, amiből könnyű gólokat szereztünk. Felállt fal elleni támadójátékunk is jól működött, amiből látványos, szép gólokat szereztünk. A második félidőt kicsit enerváltan kezdtük, 5 percig nem tudtunk eredményesek lenni pedig emberelőnyben is játszottunk. Utána sikerült felvennünk az első félidő hőfokát. Folyamatosan forgattam a játékosokat ez védekezésünkben néha zavart keltett, de elől mindig tudtunk javítani.

Kézisuli Alapítvány Budapest – HORT SE 12-18 (3 - 10)

Második meccsen a Csepeli KSE gárdája ellen játszottunk. Fő feladatnak a szervezett, kemény védekezést jelöltem ki. Ezt meg is valósítottuk, de a támadások befejezését elkapkodtuk és ellenfelünk kapusát naggyá tettünk az első 8 percben. Ezután egy időkéréssel megbeszéltük a befejezéseket, lehiggadtunk és kinyitottuk a gólcsapot, ezzel az első félidőben el is döntöttük a mérkőzést. A második játékrészben támadásainkat néha elkapkodtuk, rossz döntéseket hoztunk, védekezésünk ugyan olyan hőfokon működött tovább.

HORT SE – Csepeli KSE 26-4 (13 – 2)

Nagyon elégedett vagyok a látottakkal.

Védekezésünk és kapusteljesítményünk mind a kettő mérkőzésen extra volt, ezt a kapott gólok mennyisége is jól tükrözi. Támadásban is szép megoldásokat csináltunk.

Nagyon örülök, hogy az összes mezőnyjátékosnak sikerült gólt szereznie. Igazi csapatmunka volt.

GRATULÁLOK A SRÁCOKNAK!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide