Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-10-11

Kedves Látogatók!

2017.10.08-án U10-es fiú csapatunk a Pénzügyőr csarnokában kezdte meg a bajnoki szereplést. A HORT S.E. ifjoncai az ÓKSI és Kispest csapatával mérkőztek.

Erdős Dávid értékelt:

Egy nagyon hosszú felkészülést követően elérkezett a nap, amire a fiúk, legjobban vártak. Év indítónak tökéletes volt ebben a csarnokban játszani, ennyi szurkoló előtt. Egy gyermeknek ez mindig nagy élmény.

Az első mérkőzést az OKSI csapata ellen játszottuk. Az újonnan még a nyáron gyakorolt, 3-2-1-es védekezéssel nyitottunk, amit élesben még nem teszteltünk. A mérkőzés elején még nem volt meg a védekezésünk hőfoka. A befutókat számtalanszor nem mondtuk, így könnyű ziccer gólokat kaptunk. Mivel támadásban ötletesek voltunk és gólra törően játszottunk, a félidőben nálunk volt az előny.

6-4

A második félidőre védekezést váltottunk. egy szűk 5-1-el szűrtük meg az ellenfél támadásait. Itt sok labdát szereztünk amiből könnyű gólokat szereztünk. A mérkőzés egészére kiemelendő a csapatmunka és a kapusteljesítmény, ami egy biztos pontot adott ellenfelünk támadásainak semlegesítésére.

HORT S.E. – OKSI 12-8

A második mérkőzést a Kispest csapatával játszottuk. Nagyon agresszív kis csapat az övék. A mérkőzés nagy részében mindkét oldalon a védekezés dominált. Elől ötlettelenek voltunk. Ez a félidei eredményen is meglátszik. 3-3

Ezután átvettük a vezetést és szépen lassan kezdtünk meglépni, de folyton feljöttek ránk apróbb védekezési hibáink miatt. Az utolsó öt perc egyszerűen tökéletes volt. Igazi kézilabda, megfontolt döntések, kemény 5-1-es védekezés és szép hosszú támadásvezetések, gyönyörű gólokkal. Az irányítót kivettük teljesen a játéból, így nem ment annyira a Kispestnek. A védések után egészpályás indítás góllal állítottuk be a végeredményt.

HORT S.E. – Kispest 9-7

Gratulálunk a fiúknak, hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide