Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Egyik nap sem ugyanolyan


Közzétéve: 2018-10-08

Kedves Látogatók!

U13-as csapatunk két mérkőzést játszott a szombati napon (2018.10.06.), a Csepel DSE és PLER csapatai ellen.

Erdős Dávid értékelt:

Ezen a napon mi kezdtünk a házigazdákkal reggel 8:00 kezdettel. Lehet ez is közrejátszott abban, hogy sokkal tompábban kezdtük a mérkőzést, mint a legutóbbi fordulóban. Nagyon görcsösen és kapkodva játszottunk. Nagyon sok technikai hibánk volt. A széleken folyamatosan vonalra léptünk, vagy kis szögből vállalkoztunk, amiből sajnos gyorskontrákat kaptunk. Az első félidő második részében felzárkóztunk, területeket támadtunk a beálló jól mozgott be az üres területekre, 2-3 passzból be is tudtuk fejezni a támadásokat. A befejezésekkel adódtak problémáink. Sajnos a ziccereket a kapusba lőttük és a hétmétereseket is kihagytuk. A második félidőben pedig folytattuk ezt a negatív szériát.

Úgy gondolom, ha jobban koncentráltunk volna, akkor meg is verhettük volna a csepeli gárdát. De ehhez el kell hinnünk, hogy szépen és jól tudunk kézilabdázni.

A PLER ellen nagyon jól kezdtünk, úgy tűnt van is keresni valónk. Nagyon jól védekeztünk, de itt is a helyzetkihasználásokkal voltak a problémák. Ha ott jól fejezünk be és a heteseinket belőjük (egy kivételével az összes kimaradt), akkor teljesen máshogyan megyünk bele a mérkőzés további részébe. Az előkészítetlen lövések, a folyamatos bunkerkézilabda, amit a beállóval akartunk befejezni, nem sikerült. Szélesebben kellett volna támadni a falat és egyszerűbb dolgunk lett volna. Sajnos az eladott labdák okozták a meccs végén kialakult különbséget. Felállt fal ellen szinte nem is kaptunk gólt. A múltkor működő eladott labdák utáni megállító faultok elhelyezését, most egyáltalán nem láttam vissza. Ebből a visszarendeződés sokkal könnyebb lett volna.

Összegezve: Ők gyerekek. Vannak nagyon jó és nagyon rossz napjaik. Sajnos ez egy rossz nap volt. Semmi sem jött össze. Voltak jó periódusaink, amiben tisztán látszott, hogyan tudunk játszani és mit gyakorolunk hónapok óta. Lehet én is túl nagy nyomást helyeztem rájuk és ez miatt görcsössé váltak. De ez az miatt van, mert látom napról napra mire képesek és mennyit fejlődnek.

Fegyelmezettebb összeszedettebb játékot várok magunktól a következő fordulókban.

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide