Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Első ízben játszhattunk U14-ben !


Közzétéve: 2017-09-19

Kedves Látogatók!

U14-es csapatunk a hétvégén első ízben mérettette meg magát az U14 Gyermekbajnokság II. vonalában.

Egy nagyon kemény alapozás és nyári felkészülés után vagyunk. A VIII. Nyári kézilabda fesztivál remek erőfelmérő volt, megmutatta hol tartunk, és milyen irányba kell tovább mennünk.

Erdős Dávid edző értékelt:

2017.09.16-án elérkezett a várva várt nap, amikor is 2003-as utánpótlás csapatunk elkezdte a bajnokságot.

Az első mérkőzést a KÖRTE HVSE csapata ellen játszottuk. Mivel sokaknak ez volt életük első mérkőzése, így görcsös tekintetekkel és remegő kezekkel találkozhattak a kilátogatók. Nagyon sok technikai hibát vétettünk. Számtalan eladott labdánk és rossz lövésünk volt. A második tízperc igazi kézilabdát mutatott. Jó védekezés és szép támadás jellemezte ezt a periódust. Sajnos a második félidőre nem sikerült ezt átmenteni, így nagy vereségbe szaladtunk bele. A mérkőzés után átbeszéltük hibáinkat és egy hosszú háromórás szünet következett.

A Pénzügyőr csapata következett:

A második mérkőzést meglepően jól kezdtük. Szoros volt az egész első félidő. Jó kemény védekezésünk volt és támadásban is a megbeszéltek szerint fejeztük be az akciókat. Itt a Pénzügyőr S.E. időt is kért. A második félidőben a túlzott akarásnak betudható, sok kontragólt kaptunk az eladott labdáinkból. De ez a teljesítmény előremutató és vállalható volt.

Nagyon sokat kell dolgoznunk ebben az évben, hogy utolérjük és elcsíphessük a most még nálunk jobb csapatokat. A fiúk a tegnapi edzésmunkájukkal megmutatták, hogy ez meg is fog történni.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide