Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Férfi felnőtt csapatunk, túl az elsőn!


Közzétéve: 2017-09-18

Kedves Látogatók!

Az alapozások után majdnem minden korosztályban elkezdődtek a megmérettetések. A vasárnapi napon BP. I. osztályú csapatunk, a soroksári kézilabdacsarnokban vendégeskedett. A mérkőzésről Takács Tamás a felnőtt csapat edzője értékelt:

2017.09.17-én vasárnap elrajtolt a Budapest Férfi Felnőtt Bajnokság 2017/18-as idénye. Soroksár-Dunaharaszti MTK II. csapatánál vendégeskedtünk, ahol a mérkőzés elején több, tavaly még NBII-ben játszó játékossal találkoztunk, az ellenfél soraiban.

A mérkőzés elejét elég lámpalázasan és bátortalanul kezdett a csapat. Ami teljesen érthető, hiszen, számunkra ismeretlen, új bajnokságban indultunk, újonnan összerakott csapattal és hosszú idő telt el az utolsó tétmérkőzés óta. A 10. perc körül sikerült leküzdenünk a szezonnyitó mérkőzés félelmeit és átvettük az irányítást. Az első félidő eredmény 12-8-as HORT S.E. vezetés. A második játékrészt jól kezdtük, védekezésünk összeállt, ami mellé jó kapusteljesítmény párosult. Támadásban sok keresztmozgással megbontottuk ellenfelünk falát, és szép gólokat szereztünk. Az 50. perc körül 10 gólos előnyünk volt. Az utolsó 5 percre, fejben kicsit elfáradtunk és ellenfelünk közelebb tudott lépni.

Végeredmény: Soroksár – DMTK II. – HORT SE 21- 27

Szombaton (09.23) a Rév TSC II-BOB csapatát fogadjuk hazai pályán 14:00 órakor. Szeretnénk tovább vinni az 1. forduló sikereit és otthon tartani a 2 pontot.


Forrás:


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide