Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Győzelem!


Közzétéve: 2016-11-21

Győzelem a hétvégén!

NBII-es felnőtt csapatunk Szombaton 11 órakor fogadta hazai pályán a Váci KSE U23-as csapatát.

Erdős Dávidot a felnőttek edzőjét kérdeztük:

Előzetesen annyit tudunk ellenfelünkről, hogy fiatalok és gyorsak.
Ennek rendje és módja szerint indult is a mérkőzés. Az elején gyors kontrákból, kipattanókból szerzett gólokat a Váci együttes. 1-4-re el is mentek. Itt rendeznünk kellett sorainkat, támadásban és védekezésben is. Védekezésünk összeállt, a sánc, jó sávokat adott meg kapusunknak, amiből gyors gólokat tudtunk szerezni. Felállt fal ellen jól működött a beállóval való páros kapcsolat, amiből rendre gólt lőttünk vagy hétméterest harcoltunk ki. Védekezésben való fegyelmezetlenségünk két perces kiállításokat szült, ami alatt az ellenoldali befutókat és a beállós körüli védekezést nehezen tudtuk megoldani. Ennek ellenére 6 góllal is vezettünk, de a félidő derekára, feljött harcoló ellenfelünk 4 gólra. Így a félidő 18-14 volt.

A második félidőt góllal kezdtük, de bennmaradtunk az öltözőben és a Dunakanyari alakulat szépen dolgozta le a hátrányát. Védekezésünk nem pörgött olyan hőfokon, ami elvárható lett volna és támadásban is rendre rossz döntéseket hoztunk. Elhamarkodott lövések, rossz bejátszások, kihagyott ziccerek jellemezték ezt a periódust. Ez lényegében annyit jelentett, hogy ellenfelünk egalizálta az eredményt. Az időkérés során rendet tudtunk tenni a fejekben és higgadtak maradtunk az éles szituációkban is. Jókor lőttük a gólokat és a szerencse is mellénk állt az utolsó percekben.

Úgy gondolom, fejben kell rendbe tennünk a dolgokat és sokkal egyszerűbbé tennénk az életünket.

Mindezeket félretéve, gratulálok csapatomnak a megszerzett két ponthoz és remélem, a hosszú széria megszakításával felfele ível teljesítményünk.

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide