Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-10-01

Kedves Látogatók!

U14-es fiú csapatunk két mérkőzést játszott az év negyvenedik hétvégéjén. Ellenfelük a Kispest KK és PLER csapatai voltak.

Erdős Dávid értékelt:

2017.10.01-én csapatommal az U14-es korosztály küzdelmeinek második hétvégéjén vettünk részt.

Az első mérkőzést a Kispest KK csapatával játszottuk. Sajnos a mérkőzés elején megint bealudtunk így ellenfelünk 9-2-re meglépett. Közre játszott a fegyelmezetlen védekezés, amiből két-kétperces kiállítást is kaptunk 10 másodperc eltéréssel. Itt átrohantak rajtunk ami eredményezte ezt a nagy különbséget. A második félidőre végre levetkőztük a görcsösséget és úgy játszottunk, ahogy azt elvárnám minden mérkőzésen. Bátran elől és elszántan hátul. Sok labdát szereztünk, ebből a kontrákat jól vezettük kevés hibával. Fel tudtunk zárkózni 15-11-re. Itt jött egy apróbb hullámvölgy, amiből nehezen másztunk ki. Így a vége hétgólos vereség lett. A mérkőzés képéhez hozzátartozik, hogy a kapusunk átlagon felüli teljesítményt mutatott.

Végeredmény Kispest KK – HORT S.E. 24-17

A PLER elleni mérkőzés, megmutatta mennyi munka vár még ránk az elkövetkezendő években. Az elején jól indultunk. Bátrak és gyorsak voltunk, elől és hátul is. A visszarendeződés és a beálló körüli védekezés az első 5 percben kiváló volt. (5-3 a PLER javára) Aztán ismétlődő technikai hibák és rossz lövések következtek. A pálya jobb oldalát túlságosan erőltettük, ahelyett, hogy két oldalon szép húzásokkal, támadásvezetésekkel megdolgoztattuk volna ellenfelünket. A sok labdaeladásból, gyorsindítás és kontragólokat kaptunk. Ez megpecsételte sorsunkat. Az akarással és a küzdeni akarással elégedett lehetek. A kapus teljesítmény úgy szint extra volt.

HORT S.E. – PLER 10-39

Összegezve a nyári felkészüléshez képest, nagyon sokat fejlődtünk, de még nagyon hosszú hetek hónapok évek várnak ránk. Apránként lépdelünk előre és próbálunk közelebb kerülni ellenfeleinkhez.

Hajrá HORT!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide