Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Gyermekbajnoki fordulók!


Közzétéve: 2018-04-11

Folytatódtak az U14-es Alsóház küzdelmei

2018.04.08-án Vasárnap két mérkőzést játszott U14-es fiú csapatunk. Az ellenfelek a Tempo KSE és a Csanádi KSI SE csapatai voltak.

Erdős Dávid értékelt:

Az első mérkőzést a Tempo KSE csapatával játszottuk. A mérkőzés elején már látszott, hogy ellenfelünk nagyobb kedvvel és akarattal ment bele a játékba. Gyorsak és dinamikusak voltak, ami eddig ránk volt jellemző. Védekezésben megilletődöttek voltunk és sajnos nem volt meg a kellő határozottság a felütközéseknél és sokszor hátrafele indultunk, amivel teret nyitottunk a cselező támadónak. A gyors kontráinkat rossz helyekre vittük. Legtöbbször 12-13 méteren csináltuk a lövő készítését, ami egy nem volt indokolt, kettő, olyan messze voltunk, hogy a védekezést nem kényszerítettük mélységi mozgásra. A félidőben elmondtam a fiúknak, hogy nem minden nap ugyan olyan, de ha összekapják magukat, megfordíthatjuk a mérkőzést. Ennek és rendje módja szerint elkezdtünk zárkózni. Egészen egy gólig. Itt sajnos kapkodóvá vált a játékunk és két technikai hiba megpecsételte sorsunkat. Ellenfelünk időkérésénél, még megpróbáltunk egészpályás emberfogással labdákat szerezni, ez sikerült is, de már érdemben nem tudtunk hozzászólni a végjátékhoz.

Nagyon tetszett, hogy a fiúk nem adták fel és átérezték, milyen egy kiélezett szituációban döntéseket hozni. Büszke vagyok arra, hogy az utolsó pillanatig küzdöttek a két pont megszerzéséért. Látni lehetett a tüzet. Ha az első félidőben még nem a takaró alól játszunk, úgy gondolom még nyerhettünk is volna.

A második mérkőzést a Csanádi KSI SE csapatával játszottuk. Számomra az ilyen csapatok elleni teljesítmény az értékmérő a jövőre nézve. A Csanádi egy jó erőkből álló gárda, olyan játékosokkal, ahol már többen, az OSB bajnokságokban pallérozódnak. A legutóbbi két mérkőzésen 30 percig egyenrangú ellenfeleink voltak a fiúk. Ez most nem így történt. Csapatunk fejben összeomlott és sajnos későn ébredt. Úgy kézilabdáztunk, mintha egy hete lennénk együtt. Nagyon sok technikai hibát vétettünk, amiből ellenfelünk gyors kontrákat vezetett vagy indításgólokat szerzett.

Nem szabad fejben feladni egyetlen mérkőzést sem. Az utolsó pillanatig kell, küzdeni. Meg kell érteni, hogy nem minden mérkőzés ugyan olyan és, hogy minden ellenfél megtörhető. Rendet tettünk a fejekben. Megyünk tovább.

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide