Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2018-11-072018.11.03-án U12 csapatunk a hosszú hétvégét megszakítva, két mérkőzést játszott a korosztályos bajnokságban.

Erdős Dávid értékelt:

Az első mérkőzést az eddig egy vereséggel álló Mikolik HS ellen játszottuk. Sajnos ők csak öt mezőnyjátékossal és egy kapussal tudtak eljönni a fordulóra. Ennek ellenére jó mérkőzést játszottunk. A belső hármasuk nagyon jó felépítésű és dinamikus volt. A mérkőzés elején fej-fej mellett haladtunk. Majd szépen elléptünk tőlük. Végig magabiztosan mentünk előre, a védekezésünk is összeállt. A nagy lövőket kiszorítottuk. Tudtuk gyakorolni a csapdás és a zártabb 3-2-1-es védekezést is. Támadásban már kereszteket és figurákat csináltunk. A lebontásokon van még mit csiszolni. Ha ezekből észrevesszük a ziccerben lévő társainkat, akkor lehetünk igazán elégedettek. A mérkőzést megnyertük és készültünk a másodikra.

Itt a Kézilabda Utánpótlás Akadémia B csapatával játszottunk. A mérkőzést kétfelé kell bontanom. Az első és másik félidőre. Ezek szöges ellentétei voltak egymásnak. Az első játékrészben nem lehetett ránk ismerni. Bátortalan, enervált teljesítményt nyújtottunk. A támadásokban nem csapatként, hanem külön-külön működtünk. A játék minden területén felülmúlt minket ellenfelünk. Elővételezték a védekezésünket, gyors lábbal támadtak, míg mi a földbe gyökereztünk és csak tátott szájjal figyeltük az ő sebességüket. Nem zártunk össze így könnyű gólokat kaptunk. Jött a félidő. Megbeszéltünk mindent, mi a rossz, mi a jó. Mi az, ami hiányzik. Tűzbe kellett hozni a fiúkat. Aki látta a második félidőt, olyan dolognak lehetett szemtanúja, amit UP mérkőzésen ritkán látni kézilabdában. A szinte tökéletes 20 percet. Extra védések, feszes, kemény védekezés, nagy lendületű támadás, jó helyzetfelismerés. Lázba jöttünk, elkezdtük élvezni, amit csinálunk. A semmiből hoztunk egy olyan játékot, ami miatt a másik csapat megizzadt a végére. Ez az, ami számít. A csapatmunka. Ha az első félidőben mindenki a helyén van fejben, megnyertük volna a találkozót. Az első félidőre nem lehetünk büszkék, de a második miatt kihúzhatjuk magunkat.

Vereségek becsúszhatnak, de helyén kell kezelni őket. Ez egy tanulság. Lehet rossz napunk, de lélektelenül nem játszhatunk. Megmutattuk a második félidőben, hogy helyén van a szívünk!

Büszke vagyok rájuk! Készülünk a következő fordulóra.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide