Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-11-27

Kedves Látogatók!

Budapest I. osztályú férfi csapatunk az Emericus pályán volt vendégségben vasárnap.

Kis András Benjamin és Takács Tamás edző értékelte a mérkőzést:

András értékelése:

Vasárnap a tabella 10. helyén álló Emericushoz látogatott csapatunk, akiket hiba lett volna félvállról venni, hiszen több csapatot is sikerült megszorongatniuk.

A mérkőzést mindkét csapat idegesen kezdte sok volt a technikai hiba és a kihagyott ziccerek száma. Szerencsére nekünk sikerült előbb alkalmazkodni rekordtán pálya sajátosságaihoz így 2-3 gólos előnyre tudtunk szert tenni. Ez annak is köszönhető, támadásban sokkal kreatívabban, védekezésben pedig összeszedettebben játszottunk és kapusunk több ziccert illetve átlövést is megfogott. 30 perc után 5 góllal vezettünk.

A 2. félidőre sikerült átmenteni az 1. félidei formát és a könnyű indításgóloknak köszönhetően már 8 gólos különbség volt a csapatok között, így mindenki játéklehetőséghez juthatott, és igén szép megoldások születtek. Dicséret illeti az ellenfél csapatát, hogy a nagy különbség ellenére nem estek össze, hanem tovább küzdöttek. Szerencsére azonban a 2 pont sorsa már nem forgott veszélyben és megérdemelten nyertünk. Sajnos vannak még hibák, pontatlanságok, amiket ki kell javítani, de sokkal több volt a pozitívum az előző meccsekhez képest, így bizakodva várjuk az őszi szezon utolsó mérkőzését ahol a győzelem a cél!

Edzői értékelés:

2017.11.26-án az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzésen az Emericus KSE vendégei voltunk.

Jól kezdtük a mérkőzést, védekezésben sokat beszéltünk, ütköztünk. Támadásban sok keresztmozgással és bátran játszottunk. Folyamatosan léptünk el a hazai csapattól, a félidőre 5 gólos előnnyel mehettünk. ( 9-14).

A második játékrész elején növelni tudtuk az előnyünket, utána ellenfelünk visszakapaszkodott. A maradék időben fej-fej mellett haladtak a csapatok. A végére 4 gólos győzelmet arattunk (22-26).

A rossz sorozat után nagyon fontos győzelmet arattunk. A 2 pont megszerzésével és mérkőzés egyes részeivel elégedett vagyok. Támadásban még bátrabban és lendületesebben kell játszanunk a mérkőzés elejétől az utolsó sípszóig.

Jövő héten vasárnap hazai pályán fogadjuk a BEAC csapatát. Meg kell nyernünk a mérkőzést, hogy önbizalommal és az elsőktől nem nagyon leszakadva tudjuk készülődni a tavaszi szezonra.

Gratulálunk a fiúknak! Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide