Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Évzáró tornát rendezett Egyesületünk!


Közzétéve: 2017-06-28

Kedves Látogatók!

2017.06.16-án megrendezésre került Évzáró tornánk, ahol egy olyan légkört próbálunk megteremteni, amiben mindenki jól érzi magát, nem nyomja a tét és fejlődési lehetőséget tudunk biztosítani a gyermekek számára. A mérkőzéseken a meghívott csapatok edzői tartatták be a szabályokat. Rövidített játékidőben, de annál tartalmasabban teltek a játékpercek. Két korosztály mérettette meg magát az U10 és az U12. Mivel itt nem hirdetünk győzteseket a mérkőzések végén minden csapat aranyéremmel gazdagodott.

A meghívott csapatok U12-ben:

Csepeli KSE
Bugyi S.E.
HORT S.E.
A meghívott csapatok U10-ben:

KUK 1
KUK 2
Csepeli KSE
HORT S.E.
Erdős Dávid értékelt:

U12:

A fiúk nagyon vártak ezt a napot, mivel sok új legényt tudtunk bedobni a mélyvízbe, akik eddig még sosem szerepeltek mérkőzésen. Ennek megfelelően is kezdtük a tornát. Az első mérkőzésen nem találtuk magunkat. Sok eladott labdánk volt, nem mentek úgy a kontratámadások, védekezésben pedig puhák voltunk. A második félidőre viszont ez megváltozott, magabiztosak lettünk és minden, amihez nyúltunk arannyá vált. Jó kapusteljesítményünk volt, kemény védekezésünk és ötletes játékunk. A mérkőzést a HORT S.E. csapata nyerte .

A második mérkőzésen próbálgattam újra formálódó csapatomat. Az első félidőt egy gyorsabb alacsonyabb sorral kezdtük, nyitott védekezéssel, a másodikat pedig egy jóval termetesebb átlövésekre alapozó gárdával, hatosfalas védekezéssel. Mind a két sor jól szuperált és meg kell, mondjam ilyen pozitívan még nem csalódtam új játékosokban. Az az oda adás és akarat, amivel pályára léptek példás lehet bárki számára. Nagyon szép gólokat lőttek és a védekezésük is formálódott mióta elkezdtek kézilabdázni. Ez természetesen az egész csapatra érvényes.

Összességében nagyon elégedett voltam a mutatott játékkal, a hozzáállással és az alázattal. Ez egy jó út, amit ha kitaposunk, bárhova elérhetünk!

U10:

Az U10-es tornára az U9-es csapat gerincét mozgósítottam, mivel nagyon sok fiú, táborban volt közölünk. Nagyon színvonalas mérkőzéseket játszottunk, de az elsőn az erős ellenfél miatt is lehetett, hogy egy idő után belefásultunk a játékba és kedvetlenek lettünk. Sorra kaptuk a ziccereket és magára hagytuk a kapust. Természetesen ez betudható a korkülönbségnek, de fejlődni jöttünk a tornára.

A srácok alapos fejmosást kaptak a két mérkőzés között, mivel a második egyből ezután következett és változtatnunk kellett. Itt teljesen más arcunkat mutattuk. Jó színvonalon, pontosan játszottunk, védekezésben pedig a labdára irányuló mozgásból, sok ziccert lőhettünk, vagy kontrát vihettünk, amiket jó százalékkal értékesítettünk. Tetszett, hogy mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez és lelkesen, bátran játszottunk.

Az utolsó mérkőzéshez sok dolgot nem fűznék hozzá, mert hamis képet kapnánk a mutatott teljesítményünkről. Az elején jól csináltuk a dolgunkat ott lihegtünk ellenfelünk nyakában. A beállót jól játszottuk meg és volt pár átlövésünk is. Aztán a három év korkülönbség kijött a védekezésben és a támadásban is. Sajnos a 2007-2006-os játékosok nehezen veszik fel a versenyt 2004-es fiúkkal nemhogy a fiatalabbak. De ebből is tanultunk, megbeszéltük és fejlődünk tovább. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert a szívüket-lelküket kitették a pályán. A kezdeti megingást pedig át tudtuk formálni magabiztosságba.

Köszönjük a fent említett csapatoknak a részvételt és várjuk vissza őket jövőre is!

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide