Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Kedves Látogatók!


Közzétéve: 2017-05-09

Kedves Látogatók!

NBII-es Női csapatunk, az utolsó előtti fordulóban Siklósra utazott vendégségbe.

Értékelés:

Szombaton egy nagyon hosszú út várt ránk. Röpke négy órás busz utat követően érkeztünk meg a csarnokhoz. A város teljesen kihalt, a csarnok tárva nyitva várt bennünket. Mivel a mérkőzésig sok időnk volt, a lányok elmentek sétálni, picit felfrissülni, majd néztünk egy keveset a junior mérkőzésből.

Jó ritmusban melegítettünk, nagy kedvel léptünk fel a parkettára délután. A mérkőzés első perceiben felváltva estek a gólok. Ezután összeállt védekezésünk és jóformán csak olyan gólokat kaptunk, amelyek, nagy szerencse után jöttek össze ellenfelünknek. Kapusaink jó napot fogtak ki, sok bravúrt bemutattak. A Siklós csapata támadásban ötlettelen és egysíkú volt. Próbálták a beálló körüli játékot erőltetni és a befutókkal zavart okozni hatos falunkban, de a lányok jól leosztották az embereket és minden támadásba tudtunk megállító faultot eszközölni. A labdaszerzéseinkből gyors lerohanásokat, kontrákat csinálhattunk, amiket jó százalékkal értékesítettünk. Felállt fal ellen is kitűnően reagáltunk a hazai csapat védekezésére, sima húzásokkal helyzeti előnyre tudtunk szert tenni. Az első félidőben 8 gólos vezetéssel mehettünk pihenőre. ( 8- 16)

A második játékrészben picit bent ragadtunk az öltözőben, zsinórban két gólt kaptunk így hat gólosra csökkent vezetésünk. Itt nem tudtunk időben váltani és becsúszták elkerülhető átlövések. A 13. percben már csak 4 volt közte így időt kellett kérnünk. Az időkérés hasznosnak bizonyult, mert utána ismét nagyobb arányban vezettünk. Labdákat szereztünk, passzív játékra kényszerítettük ellenfelünket így a kontrákból gyors lerohanásokat tudtunk kezdeményezni. A végén tördeltük a játékot elől és hátul is. Ezen a napon nem volt kérdés, hogy ki a jobb csapat. Így a HORT – Csepel 30 – 24-re győzött a Pelikán Siklós KC otthonában.

Összességében mérhetetlenül büszke vagyok a lányokra. Egy ilyen hosszú út után is a maximumot tudták nyújtani. Nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre és végre ezt vissza is láttam. Kemény falat állítottunk és ebből gyors támadásokat vezettünk. Végre felállt falnál sem csak passzolgattunk, hanem a jó helyeket megtámadva egyszerű gólokat lőhettünk. Gratulálok csapatomnak, de a földön kell maradnunk és a következő mérkőzésre felkészülnünk. Erre van két hetünk. Akkor lennék teljesen elégedett, ha a Tolnát megszorongatnánk itthon.

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide