Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

U12-U13 fiú csapatunk gőzerővel készül a rajtra


Közzétéve: 2018-09-05

Kedves Látogatók!

Utánpótlás csapataink, nagy erőbedobással készülnek a bajnoki rajtra. Nézzük meg, kinek hogyan teltek az elmúlt hetek edzései:

Erdős Dávid (fiú U12-U13) :

Nehéz egy hónapon vannak túl játékosaink. Az edzőtábor előtt két héttel találkoztunk először. Ahol bontott csoportokban, korán reggel futóedzésekkel készültünk. A második héttől a gyerekek napi három edzésen vettek részt. Reggel futó, délután egy erősítő és egy labdás edzés volt terítéken. Egy szavam nem lehet a srácokra. Minden edzésen teljes koncentráltság jellemezte őket és a fáradtság ellenére is jó megoldásokat választottak a labdás edzéseken.

A harmadik héten Balatonlellére vonultunk be edzőtáborba. Itt is három alkalommal edzettünk. Minden napra beépítettünk egy strandolást, kipróbálhattuk a strandkézilabdát, és a hét megkoronázására a gyerekek játszhattak az edzőik ellen, ahol természetesen a rutinosabb csapat diadalmaskodott. 2-3 év múlva már mi futunk az eredmény után. Miután épségben megérkeztünk egy kis pihenőre mehettek a srácok a hosszú hétvége okán.

Egy edzés volt a hét közepére beépítve, mivel péntek, szombat, vasárnap a „Nyári Kézilabda Fesztivál”-ra voltunk hivatalosak, ahol három nap alatt 5 mérkőzést játszottunk. Nagyon jó erőfelmérőnek bizonyultak ezen napok, mivel jó képet kaptunk arról, miben kell fejlődni a bajnokság elejére. (azóta is bőszen készülünk). A bajnokságról még nem tudok véleményt formálni, mivel a korosztályunkban induló csapatok közül, csak párat láttunk.

Még úgy gondolom, idén sem lehet előtérbe helyezni az eredményességet. Figyelembe kell venni a srácok fejlődését, mind fizikailag, mind szellemileg. Nem szabad tőlük ideje korán olyan dolgokat elvárni, amire még nem képesek. Apró léptekben haladunk előre, amihez nekik és nekünk is türelemmel kell lennünk.

Az U14-U15-ös csapatnak és edzőjüknek jó felkészülést és még sikeresebb évet kívánok, mint a tavalyi.

Hajrá HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide