Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

Edzőtáboron túl, bajnokság előtt U14-U15 fiú csapatunk


Közzétéve: 2018-09-04

Kedves Látogatók!

Utánpótlás csapataink, nagy erőbedobással készülnek a bajnoki rajtra. Nézzük meg, kinek hogyan teltek az elmúlt hetek edzései:

Takács Tamás (U14-U15 fiú csapatok):

Augusztus 13.- tól a HORT S. E. Utánpótláskorú játékosai Balatonlellén edzőtáboroztak. Az U14 – U15 –ös fiúk napi 2-3 állóképesség fejlesztő és erősítő edzésen vettek részt, a tábor végéhez közelítve elő-elő kerültek a labdák és egymás elleni játékra is sor került. A kemény edzések között többször sikerült a Balatonban megmártóznunk és a helyi büfék kiváló étel-ital választékai mellett regenerálódnunk a parton. Zárónapon az edzői stáb ellen játszottak a fiúk egy magas színvonalú mérkőzést, ahol a fiatalabb leány és fiú játékosok fantasztikus atmoszférát teremtettek. Az edzői csapat hagyta el győztesen és fáradtabban is a pályát.

Az edzőtábor utáni hétvégén részt vettünk a IX. Nyári Kézilabda Fesztiválon, ami Augusztus 24-26. között zajlott. U15-ös korosztályban indultunk, rajtunk kívül még 4 egyesület nevezett ebbe a korcsoportban. Az FTC és a Pénzügyőr SE, akik magasabb színvonalat képviselve egymás ellen játszották a döntőt. Rajtuk kívül a BVSC – Zugló és a bajnokságunkban is szereplő Tempo KSE volt az ellenfelünk. Az előbb említett két csapattal közel azonos szinten szerepeltünk, úgy gondolom, hogy pillanatnyi forma döntött a mérkőzések kimeneteléről.

A felkészülésünkben most értünk a formába hozó szakaszhoz, az edzéseken most fognak előtérben kerülni a támadó és védekező gyakorlatok, taktikai feladatok.

A 4 mérkőzés nagyon jó volt arra, hogy kölcsönösen is megismerjük egymást a játékosokkal. Láttam, hogy ki milyen poszton vethető be, és hogy mire kell még nagyobb hangsúlyt fektetnünk a felkészülés során.

HORT S.E.


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide