Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

U9-es csapatunk két mérkőzést játszott a hétvégén!


Közzétéve: 2017-05-21

Kedves Szurkolók, Látogatók!

U9-es csapatunk május 20-án két mérkőzést játszott a Testnevelési Egyetem „D” termében.

A két ellenfelünk a BVSC-Zugló és a Pénzügyőr S.E. volt.

A BVSC ellen az első fordulóban nagyarányú győzelmet arattunk, de a mérkőzéseik alakulásban látszott folyamatosan fejlődnek. Így nem számíthattunk könnyű mérkőzésre. Nagyon rossz napot fogtunk ki. Álmosan és puhán kezdtük a mérkőzést. Ellenfelünk több góllal is ellépett az első percekben, nagyon kemény védekezése pedig nem ízlett nekünk. Sajnos a pálya felrajzolása nem volt túl megfelelő, így nagyon sokszor hatoson belülről, vagy vonalról találtunk be ami természtesen érvénytelen találatnak minősült. A kezdeti lendülete megtört ellenfelünknek és időben alkalmazkodtunk a körülményekhez. Felébredtünk, védekezésünk feljavult, és a támadásokat is nagyobb százalékban tudtuk eredményesen befejezni. A második félidőben ránk ijesztett a Zugló, mivel egalizálták az eredményt. A folyamatos koncentrációnak köszönhetően viszont, jó pillanatban szereztünk egy percen belül három gólt, amire csak egy válasz érkezett így megszereztük a két pontot és a győzelmet. Ki kell emelnem kapusunk teljesítményét, aki ziccereket és átlövéseket hárított, aminek nagy fontossága volt a végjátékban is.

HORT S.E.- BVSC- Zugló 15-13

Második ellenfelünk a Pénzügyőr S.E. volt. Ismételten rosszul kezdtük a mérkőzést. Védekezésünkben nem volt agresszivitás, sokszor nagyon könnyedén sétáltak be a fehérmezes játékosok. Gyorsan eszméltünk és kezdeményezőbbek, akaratosabbak lettünk. Labdákat szereztünk és gyors, könnyű gólokat lőttünk. Több játéklehetőséget tudtam adni, kisebb játékosaimnak. Játékuk egy részével elégedett voltam, de még sok mindent kell tanulniuk a helyezkedésről és a védekezésbeli keménységről, figyelemről.

Pénzügyőr S.E. - HORT S.E. 7-14

Az év utolsó U9-es bajnoki fordulója volt ez. Biztos benne volt a fiúkban ez a hétvégi mérkőzéseken azért voltunk ennyire enerváltak. A szezon összességével viszont teljes mértékben elégedett lehetek. 16 mérkőzésből 3 vereséget szenvedtünk, 1 döntetlent és 12 GYŐZELMET tudhatunk magunkénak. Nagyon összetartó társaság és küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak. Minden pontért az első sípszótól az utolsóig megizzadtak a mezőnyjátékosoktól a kapusig. Örültünk és együtt sírtunk. Mivel tabella nincs, a szövetség honlapján két hónapja, annyit elmondhatunk, hogy a lezárásnál a 22 csapatból a 3. hely elérése is közeli cél volt,de azt nem tudhatjuk meg , sikerült e!? De itt a sportág szeretete és a fejlődés a legfontosabb.

Mérhetetlenül büszke vagyok a fiúkra, megyünk tovább az úton!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide