Sport Egyesület

Csatlakozz Hozzánk Facebook

oldalunkhoz és nyomj egy LIKE-ot

U13-as leánycsapatunk a felsőház küzdelmeihez csatlakozott.


Közzétéve: 2018-02-24

U13-as leány csapatunk, a felsőház küzdelmeihez csatlakozott.

Hétvégén az U13-as csapatunk bemutatkozott a felsőházban. Azt tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz a nagyrészt 2004-es lányokkal felálló ellenfelekkel szemben. Rögtön a másik csoport első helyezettjével kezdtünk, és gyakorlatilag átrohantak rajtunk. Voltak betegeink, a leggólerősebb játékosunk már az első félidőben összeszedte a három két percét, de a mutatott játékra ez nem lehet magyarázat. Kishitűek voltunk, megijedtünk a fizikálisan sokkal erősebb ellenféltől, gyakorlatilag feltett kézzel mentünk a pályára.

A következő meccsen a csoport másodikjával játszottunk, akik hasonló fizikummal rendelkeztek, mint a Csepel. Most azonban egy sokkal harcosabb, összeszedettebb csapat játszott a Pénzügyőr ellen. Amíg bírtuk erővel/többen végigjátszották a meccset/egyenlő partnerek voltunk, jól védekeztünk és időnként szép támadásokat vezettünk. Később már sok ziccert, 7-est kihagytunk, de azt gondolom, így ki lehet kapni. Ha belső poszton többet tudok cserélni, szorosabb is lehetett volna az eredmény.

Gratulálunk a lányoknak, a felsőházba kerülésért!


Forrás: hortse


Még több Hír a HORT S.E. kézilabda világából


LEGFRISSEBB HÍREK


KELL EGY JÓ CSAPAT !
A HORT S.E. KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYA szeretettel várja utánpótlás csapataiba a kézilabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat
Jelentkezés és érdeklődés: katt ide